projecten over ons contact

...daar waar we met passie sterke merken maken en uw verhaal op bijzondere manieren met het publiek verbinden.

Je hebt het geluk om alvast een preview van onze nieuwe site te zien! Deze site is namelijk nog in ontwikkeling.

Een uniek perspectief

Als creatieven hebben we een bijzondere kijk op de wereld om ons heen. Hierdoor kunnen we niet alleen een frisse blik werpen op uw vraagstukken, maar zorgen we ook voor krachtige visuele en strategische oplossingen. 

Sterke merken en duidelijke taal: Welkom bij The Visual Theatre

Als all-round ontwerp-bureau gaan we op zoek naar passende oplossingen voor jouw communicatie vraagstukken – en natuurlijk zorgen we ervoor dat het resultaat er fantastisch uitziet. We zetten graag dat stapje meer, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat uw identiteit en verhaal blijven hangen. Om dat mogelijk te maken, werken we vanuit een van onze vier speerpunten, of een combinatie ervan:

1 Strategie & innovatieve concepten

Van vraagstuk naar visueel concept

Wij geloven in een complete aanpak, niet in vluggertjes. Om ons heen zien we veel websites, identiteiten en projecten die na een jaar al weer aan vernieuwing toe zijn. Vaak komt dit omdat er niet goed is nagedacht over de kern van een product of bedrijf, toekomstplannen en potenties. Zonde vinden wij, en bovendien erg verwarrend voor uw klanten. 

In de loop der tijd hebben we verschillende technieken ontwikkeld om tot de kern te komen en om een passende strategie voor jouw merk te ontwikkelen. 

Illustratie van het nieuw te realiseren Amphia gebouw met het nieuwe logo. Lees meer.

2 Identiteiten en campagnes

Onderscheidende ontwerpen die blijven hangen

We zijn trots op ons talent om een identiteiten en campagnes te ontwikkelen en te vertalen naar allerlei media – print én digitaal. Op deze manier kunnen we prachtige campagnes neerzetten om je merk of product die boost te geven die het verdiend. 

Bovendien zijn campagnes voor ons een goede reden om samen te werken met (nieuw) talent, vaak uit de kunstwereld. Daar waar deze talenten gespecialiseerd zijn in hun vak, zorgen wij er middels onze ontwerp expertise voor dat er een doeltreffende en unieke campagne staat. 

De vlag van Lola Lik. Meer over deze identiteit te weten komen? Dat kan hier.

3 Websites & installaties

Met een focus op interactie en gebruiksgemak

Of het nou een campagnesite is of een uitgebreide website, bij ons ben je aan het juiste adres. Stapsgewijs ontwikkelen we de site die past en met ons oog voor detail zorgen we ervoor dat alles goed werkt en getest wordt. 

Soms is een website niet genoeg en wil je een echte ervaring creëren. Dit doen we door (interactieve) installaties te maken die een locatie de juiste vibe en een smoel geven. 

Website ontwikkeld voor Schippers Optiek. Bekijk het project hier.

4 Boeken & publicaties

Zodat jouw verhaal een bewaarexemplaar wordt

We zijn blij met de mogelijkheden die de digitale wereld biedt, maar evenzeer zijn we overtuigd van de kracht van goed drukwerk. Een boek gooi je niet snel weg, je pakt ‘m er nog eens bij. Een mooi boek of publicatie wordt een bewaarexemplaar. Daar waar de digitale wereld zich alsmaar door ontwikkeld is een boek een trofee, een object met een eigen karakter. Een object dat over 10 jaar nog steeds een prominente plek in de kast heeft terwijl een website al verouderd en wellicht niet eens meer toegankelijk is. 

Een boek, publicatie of magazine? Wij zorgen ervoor dat het een bewaarexemplaar wordt.

Detail van het boek Man Among Men. Bekijk het hele boek hier.

Geselecteerde projecten

In de afgelopen 5 jaar hebben we onze expertises, kennis en ervaring in mogen zetten voor veel prachtige projecten. Om je een indruk te geven van ons werk hebben we een kleine selectie gemaakt. Wil je een uitgebreider overzicht? Kijk dan op ons portfolio.

Meer afbeeldingen
Meer afbeeldingen
Naar het portfolio
Naar het portfolio

Helaas is dit deel van onze site nog in ontwikkeling. Kom dus vooral binnenkort nog eens terug! In de tussentijd kun je ons portfolio hier bekijken.

Nieuwsgierig, gedreven en opportunistisch: dat zijn wij

We houden van ons werk, elke dag weer. Dat zie je en dat voél je. We zijn nieuwsgierig en kritisch, we zoeken naar verschillende benaderingen, nieuwe combinaties en nieuwe normen. We experimenteren, we testen, we bespreken en we bekritiseren. Terugkerende vragen zijn: Hoe wordt een ontwerp geïnterpreteerd door het publiek, hoe kunnen we met deze interpretatie spelen en deze beïnvloeden en welke interactie heeft het publiek met dit ontwerp?

Emmy van Thiel

Emmy is een grafisch ontwerpster die met liefde creatieve concepten en experimenten met visueel materiaal aangaat, met als gevolg vaak verassende en verfrissende ideeen. Systemen en visuele grammatica op basis van de kernvraag spelen hierin een belangrijke rol. Zo maakt zij elk ontwerp uniek en op maat.

mail: emmy@tvt.design
call: +31(0)6 837 077 49

Joost de Nooy

Joost is een interactief ontwerper die graag ontwerp met creatieve code combineert. In de breedste zin van het woord, aangezien de helft van deze systemen gedachtenspinsels en creatieve concepten opleveren. Wat fascineert e helpt mensen en hoe kan je ervoor zorgen dat iets niet alleen nuttig maar ook prachtig is – of andersom.

mail: joost@tvt.design
call: +31(0)6 2094 8080

Onze klanten

In de loop der jaren hebben we veel mooie projecten mogen realiseren. We zijn trots op het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Een kleine greep uit ons klantenbestand: