over wie zijn wij?

Hallo!

Een innovatief idee verdient het om op een bijzondere manier met het publiek verbonden te worden. Wij denken met u mee, van begin tot eind, om er samen met u voor te zorgen dat uw merk of verhaal, ook bij uw publiek, tot leven komt. 

Wij creëren ervaringen, in welk medium dan ook.

Als ontwerpers en creatieven hebben we een bijzondere kijk op de wereld om ons heen en onze passie ligt bij het creëren van ervaringen. We zijn nieuwsgierig en kritisch, we zoeken naar verschillende benaderingen, nieuwe combinaties en nieuwe normen. We experimenteren, we testen, we bespreken en we bekritiseren. Hierdoor werpen we niet alleen een frisse blik op uw vraagstukken, maar zorgen we ook voor krachtige, visuele en strategische oplossingen zowel in print, ruimtelijk als digitaal. Terugkerende vragen zijn: Hoe wordt een ontwerp geïnterpreteerd door het publiek, hoe kunnen we met deze interpretatie spelen en deze beïnvloeden en welke interactie heeft het publiek met dit ontwerp?

Waardevolle communicatie vindt plaats via verschillende media en kanalen, waarbij een eigen karakter en visuele eenheid van levensbelang zijn. 

Welkom bij The Visual Theatre... daar waar we met passie sterke merken maken en uw verhaal op bijzondere, toekomstbestendige manieren met het publiek verbinden.

Voor meer informatie, vragen en uiteraard voor (het delen van) ideeen; neem gerust contact met ons op via design@thevisualtheatre.nl

Emmy van Thiel

Emmy van Thiel

Emmy is a grafisch ontwerper die zich graag stort op creatieve concepten en het experimenteren met het visuele beeld. Dit levert vaak een verfrissend, verassend resultaat op. Systemen en visuele grammatica gebaseerd op de kernvraag zijn daarin belangrijk en maken een ontwerp uniek en specifiek.
emmy@thevisualtheatre.nl

Incorporating the dynamics of a continually evolving society is somethings that fascinates me enormously. Experimenting with this and in doing so creating distinctive and contemporary designs with spunk.

Joost de Nooy

Joost is een interactief ontwerper die graag ontwerp combineert met creatief coderen. Bewust 'coderen' en niet programmeren, want de helft van de codes/systemen zitten in zijn hoofd. Wat fascineert en helpt mensen en hoe kan je zorgen dat iets niet alleen handig maar ook mooi is – of andersom?
joost@thevisualtheatre.nl

Veel mensen associeren systemen en interactie-ontwerp alleen maar met websites. Wat gebeurt er als je een stap terug neemt? Denk er maar eens over na; systemen, interactie en een code als onderdeel van je overkoepelend concept. Klaar om het samen op te pakken?