website & luister-stations

In No Particular Order vertoont de werken van 36 talentsen die werden geslecteerd door het Stimuleringsfonds voor de Dutch Design Week 2015

In No Particular Order wil overbrengen hoe ontwerpers kijken naar en denken over de wereld. Door een database van beelden uit hun persoonlijke archieven te delen kunnen we een intiem beeld krijgen van hun methodes, praktijken, en gedachtenkronkels.

website

In lijn met de identiteit die ontwikkeld werd door Studio Remco van Bladel voor de tentoonstelling, heeft The Visual Theatre de digitale wederhelft hiervan ontwikkeld. Op de website worden de talenten en hun werken vertoond, in 'no particular order'. De focus ligt hierbij op de ontwerpers en hun wereld, in tegenstelling tot op het uiteindelijke werk dat zij creëren. Hiermee werd de website nog meer een verlengde van de tentoonstelling, mede door interviews die met de ontwerpers werden afgenomen en terug te luisteren waren op hun persoonlijke pagina's.

En voor het helpen programmeren van de website; Charlie Berendsen, veel dank!

luisterstations & tentoonstelling

Op de tentoonstelling hebben we de bezoekers de mogelijkheid gegeven om te ervaren hoe het is de gedachteloop van de kunstenaars te volgen. Bij de luisterstations werden de interviews afgespeeld, maar er werden ook koptelefoons uitgedeeld waardoor elke mobiele telefoon ook een luisterstation werd. Je kunt het ook zien als een privé audio-tour van de In No Particular Order website. Mooi meegenomen toch!

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen en zien van de ontwikkeling van de site graag wil zien wat er daadwerkelijk tentoon gesteld is op de Dutch Design Week. Ook daarvoor kun je terecht op de website.

Nieuwsgierig geworden?

Misschien vind je dit ook wat:

website
Baitasi Remade 2016
publicatie
A Split Effect of Motion