Hey innovator. Het creatie-plan vind je binnen 15 minuten in je inbox.

Maar je hebt ‘m niet voor niks gedownload. Toch?

 

Stop met dromen

Start met groeien

 

 

Exclusief aanbod voor ‘dare devils’. Voor ambitieuze, ondernemende vrouwen die klaar zijn voor de volgende stap in hun leven.

Herken je dit…

Je realiseert je dat je niet meer krampachtig vast kunt houden aan hoe het was. Je moét nu anders en de huidige tijd biedt nieuwe kansen.

Je wilt je bedrijf starten of laten groeien en zo op joùw manier het verschil maken. Maar je weet niet waar je moet beginnen.

Tijd is altijd een probleem. Je hebt simpelweg geen tijd om aan je bedrijf te werken, je dromen na te jagen en naar je volle potentieel te groeien.

Je bent klaar met wachten op het juiste moment. Het leven is gewoon te kort om te wachten.

Je werkt als een gek, maar groei blijft uit. Je zit vast in denk- en werkpatronen. Je wéét dat je hier uit los moet breken om te groeien, zowel als persoon en als ondernemer, maar je weet niet hoe.

Je omgeving is ook niet echt ‘supportive’ en ze hebben niet de kennis om je te helpen. Je weet dat je je grootse dromen kunt realiseren maar je krijgt (goedbedoelde) adviezen om geen nieuw of alternatief pad te kiezen. Dus jij gaat twijfelen. ‘Zal ik ervoor gaan of gewoon op veilig spelen?’

Hoe zou je leven zijn als…

Je vol zelfvertrouwen aan de wereld laat zien wie je werkelijk bent terwijl je honderden mensen gaat helpen?

uit je eigen vastgeroeste patronen ontsnapt en echt anders naar je idee of bedrijf leert kijken? Zodat je fantastische successen gaat boeken.

Je wordt creatiever, productiever en levendiger en inspireert daarmee iedereen om je heen – vrienden, familie, collega’s, volgers. Iedereen om je heen zal je inspirerende energie voelen. Je wordt een magneet voor inspiratie.

Hoe meer mensen je bereikt, hoe meer impact je krijgt, hoe meer geld je kunt verdienen en hoe meer vrijheid je krijgt.

Maar om dit te doen, moet je jouw ideeën en je bedrijf een boost geven. Stilstaan ​​is geen optie als je wilt groeien naar de toekomst. Onze maatschappij vraagt om continue innovatie. Jij kunt dit. Dit is joùw passie. Jij wilt mensen helpen. Een ander kan het niet voor je doen.

Je weet wat je te doen staat: IN DIE ACTIEMODUS

 Je bent je eigen bedrijf begonnen omdat je naar vrijheid verlangde

 

Vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt, elke dag. En dat terwijl je het werk doet waar je het meest van houdt, toch?

Maar je voelt ook de druk van zoveel mensen om je heen die soortgelijke dingen proberen te doen.

En je weet dat je creatief en innovatief moet zijn om het verschil te maken.

Niet alleen voor jezelf maar ook voor alle mensen die je wilt helpen.

Maar hoe dan?

Dat leer je in het Ebook ‘Talent wordt overschat’

Hier leer je niet alleen de theorieën die je helpen om weer creatiever te worden maar ook super praktische trucs en technieken om direct resultaat te boeken. Iedereen is diep van binnen creatief. Zo zijn we geboren. We zijn alleen vergeten hoe we het concreet toe kunnen passen. En daar ga ik je mee helpen.

Deze aanbieding is slechts 30 minuten geldig. Na deze 30 minuten is het aanbod voor altijd verdwenen.

Deze aanbieding is NIET voor iedereen.

Anderen over dit Ebook

Door dit Ebook leer je hoe:

✔ je ervoor zorgt dat je echt resultaten gaat boeken (in plaats van alleen maar in die brainstorm-fase te blijven hangen)

✔ je ruimte voor vrijheid kunt creëren.

wanneer je de details in moet duiken en waneer je die inner-perfectionist beter los kunt laten

✔ je kunt stoppen met multitasken (want dit is rampzalig voor creativiteit en innovatie).

je krijgt een levensveranderende boost van zelfvertrouwen om het leven en de carrière te creëren waar je van droomt

je krijgt een liefdevolle kick-in-the-ass en genoeg inspiratie en voorbeelden om er NU VOOR TE GAAN

Iedereen is creatief. Je moet alleen weten hoe. Laat me je helpen.

Creativeit en Innovatie zijn 21ste eeuwse vaardigheden

 

Creativiteit is het kloppende hart achter iedere innovatie.

Creativiteit is niet alleen schilderen, dansen of het bespelen van een instrument. Als creatief individu train je jezelf om dingen op een andere manier te bekijken. Om continue unieke ideeën te krijgen voor het project waar je nu aan werkt – en deze ideeën ook weet toe te passen. Zodat je vandaag begint met innoveren en je project of bedrijf laat groeien op manieren waarvan je nu nauwelijks durft te dromen.

Op het moment dat je ontdekt hoe het echt is om een ​​mindset van creatie te hebben, openen er als vanzelf nieuwe deuren en ontstaan er nieuwe kansen. Overal waar je kijkt.

Diep van binnen is iedereen creatief. Zo worden we geboren.

Creativiteit vereist geen zeldzame gaves en vaardigheden. Iedereen kan het. Alleen leren we op school niet meer hoe.

En diep van binnen weet je dat ook jij dit kunt. Je moet alleen even weten hoe. 

Dus ik ga je helpen.

Zodat jij in de actiemodus komt.

Je raakt geïnspireerd terwijl je de mindset van een innovator gebruikt.

Je krijgt een enorme boost zelfvertrouwen om het gewoon te doen. Vandaag is de eerste stap van de rest van je leven.
Na vandaag is er geen weg meer terug.

Ben jij klaar voor resultaat?

Download dan nu het Ebook ‘Talent wordt overschat’ voor een absolute mini-investering van maar €17

Dit aanbod is alleen beschikbaar op deze pagina en is voor altijd weg na 30 minuten.

Over Emmy

Misschien heb je al eens gezien of gehoord dat ik regelmatig workshops geef in Nederland en China.
Workshops over ontwerp.
Workshops die bovenal aanzetten tot nieuwe denkwijzen. Tot andere benaderingen.
Creative problem solving.
Workshops die innovatie stimuleren.

Afgelopen jaar heb ik de Academie voor Innovatie en Creativiteit opgericht omdat ik een missie heb: Ik wil meer innovatieve denkers opleiden, zodat we het verschil gaan maken in deze wereld. Simpelweg omdat innovatief denken niet voldoende gestimuleerd wordt in het huidige onderwijssysteem. Gek toch? Juist ook buiten kunstacademies moet anders denken gestimuleerd worden.

We hebben onze creatiekracht juíst in deze tijd nodig om ons te onderscheiden van de rest, (in de toekomst) van computers maar bovenal om ons steentje bij te dragen aan een mooiere wereld.

Ben jij er klaar voor om in je volle potentieel te leven en te creëren?

Jouw investering

Tijd

De meesten lezen het in één ruk uit. Want het voelt niet als ‘studeren’, integendeel… “Het is positief geschreven, opbouwend en leerzaam want het bevat goede tips” aldus en van de lezers. Lees het waar en wanneer het jou uit komt en in no-time kom jij in de actie-modus.

Focus

Het onzichtbare goud. Als jij er nu voor kiest om te focussen op jouw creatie-krachten en deze explosief te laten groeien dan sta jij versteld van de eureka-momenten die je straks krijgt. Jij gaat je bedrijf of idee laten groeien. Want waar je op focust, groeit…

Geld

Alleen nu betaal je €17. Een super kleine investering die je in no time terug hebt verdiend, in veelvoud. Jij hebt straks de tools om je ideëen en je bedrijf laat groeien.

FAQ

Is dit boek nuttig voor mijn werkveld?

Creativiteit en innovatie zijn 21e eeuwse vaardigheden. De reden? We hebben OVERAL ons creatieve denkvermogen nodig; om bedrijven te laten groeien, om de wereld waarin we leven te helpen en om onszelf (in de toekomst) te onderscheiden van computers die de meeste banen zullen overnemen.

Ik heb innovators geholpen die bezig waren met het verbeteren van de gezondheidszorg, het herontwerpen van Franse taallessen voor de middelbare school en met het opzetten van hun eigen hypotheek-advies bureau.

Creativiteit en innovatie zijn de nieuwe superpowers en zullen in de toekomst in elk aspect van je leven en in elke baan steeds belangrijker worden.

Ik ben niet (meer) creatief. Heb ik voorkennis nodig?

Zoals Steve Jobs zei; “Creativity is just connecting things”. Laten we het dus niet complexer maken dan dat.

Iedereen kan nieuwe ideeën bedenken en realiseren. Je moet alleen weten hoe. Daarom leer ik je de 9 belangrijkste technieken in dit Ebook.

Zo ga jij weer in je kracht staan en jezelf verbluffen met wat je altijd al in je hebt.

Hoe maak ik hier tijd voor?

Alles wat ik van je vraag is om 1 avondje Netflix op te geven en in plaats daarvan aan de slag te gaan met dit Ebook (nog steeds vanaf je favoriete plek op de bank). Ik beloof je dat het je nieuwe energie geeft en dat je achteraf denkt “Dat was het 100% waard!”

Eén enkele avond. Na vanavond is er geen weg meer terug 😉

Tijfel je nog?

Kan. Het is weer een investering (een superkleine die zichzelf binnen de kortste keren terugbetaalt, maar toch). Dus je wilt zeker weten dat het nuttig is, toch?

Vraag: Kan ik direct beginnen?
Ja. Zodra de betaling is voltooid, krijg je het ebook in je mail. Click and go.

Zo simpel?
Ja. Mijn missie is om meer innovatieve denkers wereldwijd op te leiden, zodat we een verschil kunnen maken in deze wereld. We hebben onze creatieve krachten meer dan ooit nodig om op te vallen in ons werkveld en om ons (in de toekomst) van computers te onderscheiden. Met jouw gaves heb je de plicht om op jouw manier bij te dragen aan een betere wereld.

Ik wil het voor jou zo toegankelijk mogelijk maken zodat je op jouw EIGEN manier het verschil kunt maken. Daarom heb ik dit e-book op een super toegankelijke manier ontworpen. Je moet nu gewoon actie ondernemen.

Nu of nooit?
Ja. Want eerlijk gezegd, hoe lang heb je al het gevoel dat je meer in je mars hebt? Hoe lang zitten die ideeën al in je hoofd zonder te weten waar je moet beginnen?

Waarschijnlijk al te lang. Dus het is nu of nooit. Op de countdown timer kun je zien hoeveel tijd je nog hebt om het e-book aan te vragen. Hierna is deze aanbieding voor altijd verlopen en heb je hem gewoon gemist.

Je krijgt vertrouwen in jezelf en je kunnen – meer dan ooit!

Je wordt een super aantrekkelijke en inspirerende magneet voor je omgeving.

Mensen willen als vanzelf van jou leren.

Je leven verandert dankzij deze creatieve mindset.

Tot hier gekomen?

Stop met scrollen en maak een keuze!

Gun jezelf dit e-book en ontwaak het creatieve genie in jou, of klik deze pagina weg en ga zelf verder met het creëren van een vrij leven vol groei op basis van je huidige kennis en patronen. It’s all good. Hoe dan ook, het is belangrijk dat je een bewuste keuze maakt. Simpelweg omdat je altijd een keuze hebt.

Nothing is impossible.
The word itself says “I’m possible”

Ontwaak je creatie-krachten en groei naar je volle potentieel

Alleen voor ondernemende vrouwen die hun dromen willen verwezelijken.