No More Nonsense, we gaan het DOEN

Anderen over Emmy

Emmy slaat de spijker op de kop, luistert goed en is heerlijk enthousiast. Altijd fijn zo’n blijk van creatieve herkenning.

Charlotte Roels
De vrouw achter jou

Emmy zet mij aan om de daad bij het woord te voegen en mijn hart te volgen. Emmy, jij hebt de gave om mensen aan te voelen en hen op de juiste route te zetten richting een eigen business. Ik had niet verwacht dat het zoveel met mij zou doen.

Daisy Groot
Daisy’s fotografie

Ik heb nu een concreet plan waar ik mee aan de slag kan. Ik was eerst all over the place. Ik heb nu veel meer helderheid en daardoor ook rust en vertrouwen

Nicole Splinter
HSP coach

Geen ruimte voor nonsens of je zelfverzonnen excuusjes, maar recht naar de kern. Dat geeft een ontzettend boost! Naast haar positieve energie, is Emmy heel behulpzaam en geeft ze fijne inzichten waar je echt mee aan de slag kunt.

Anne de Vlaam
Creative content creator & Copywriter

No More Nonsense, we gaan het DOEN

Ik stond ooit waar jij nu staat.
7 jaar geleden opende ik mijn ontwerpbureau.
Dat ging met ups en downs.
Euforie en onzekerheid wisselden elkaar af.
Maar mán wat ben ik blij dat ik het heb gedaan!
De vrijheid, de liefde voor het vak en de creatieve flow.
De waardering voor mijn werk.
Ik voel het iedere dag.
En dit kun jij ook.
Ik help je op weg.

No More Nonsense, let’s do this!