De afgelopen jaren heb ik vele dromen waargemaakt

Niet alleen door hard te werken of veel uren te draaien, maar juist door bewust anders te denken dan anderen. Door mijn eigen pad te bewandelen en mijn wildste ideeën om te zetten in realiteit.

Nu wissel ik Nederland en China met elkaar af en er is een wereld voor mij open gegaan.

Hoe? Via een simpele methode die ik zelf ook in ieder proces toepas. En ja, dat is spannend. Maar ik weet zeker dat jij het ook kunt leren.

Innoveren kan moeiteloos, als jij de juiste mindset creëert en mijn methode implementeert.

Herken je dit?

  • Wéét je dat je meer in je hebt maar komt het er niet altijd uit?
  • Krijg je er de kans niet altijd voor op je werk?
  • Heb je voor je gevoel niet genoeg tijd om tot innovatieve oplossingen te komen?
  • Wil je jouw bestaande patronen en de sleur op het werk doorbreken maar weet je niet precies hoe?
  • Zie je anderen pronken met ideeën die jij ook had maar wist jij niet hoe je ze moest vertalen?
  • Of heb je juist heel veel ideeën maar vind je het moeilijk om ze samen te brengen en er een concreet project van te maken?

Maar weet je ook, diep van binnen, dat je het verschil kunt maken als je al die kennis die je al in je hebt op nieuwe manieren inzet en gebruikt?

Hoe zou je het vinden als ik je hier stap voor stap mee ga helpen?

Misschien heb je al eens gezien of gehoord dat ik regelmatig workshops geef in Nederland en China.
Workshops over ontwerp.
Workshops die bovenal aanzetten tot nieuwe denkwijzen. Tot andere benaderingen.
Creative problem solving.
Workshops die creativiteit stimuleren.

Afgelopen jaar heb ik de Academie voor Innovatie en Creativiteit opgericht omdat ik een missie heb: Ik wil meer innovatieve denkers opleiden, zodat ze het verschil gaan maken in deze wereld. Simpelweg omdat de ontwikkeling van creativiteit niet voldoende gestimuleerd wordt in het huidige onderwijssysteem. Gek toch? Juist ook buiten kunstacademies moet anders denken gestimuleerd worden.

We hebben onze creatiekracht juíst in deze tijd nodig om ons te onderscheiden van de rest, (in de toekomst) van computers maar bovenal om ons steentje bij te dragen aan een mooiere wereld.

Emmy heeft me veel geleerd in een korte tijd. Ik heb geleerd mijn wildste ideeën te door te ontwikkelen en te laten werken. Maar ook hoe ik balans kan vinden tussen werk & ‘spel’ en hoe ik mijn angsten kan overwinnen om zo mijn efficiëntie te vergroten. Dit geeft me precies de boost die ik nodig heb aan het begin van mijn professionele ontwerp carrière!

Chen Li Wei

Na deze training heb ik grip op creatief denken. Als je je ogen opent en dingen anders benaderd zijn creatieve oplossingen overal te vinden. Dankzij Emmy kan ik het nu zelfs in de kleinste dingen in het leven toepassen.

Kaisy Zheng

Uiteindelijk helpt het hele proces van interpreteren en herinterpreteren ons om de vooraf bepaalde grenzen en verwachtingen van een project te doorbreken. Het combineren van verschillende technieken levert verrassende en baanbrekende resultaten op.

Revati Patil

Samen maken we het verschil!

Mijn missie is om een movement van echte innovators te creëren. Op alle aspecten van ons dagelijkse leven en op het werk. 

De wereld heeft meer innovators met baanbrekende concepten en ideeën nodig, op zo veel verschillende vlakken. Stap voor stap gaan we dit bereiken.

Academie voor Innovatie & Creativiteit (AVIC)
Spanjaardstraat 23
3025 TG Rotterdam

emmy@emmyvanthiel.nl

Privacystatement