fbpx

Probeer je van alles

Maar ben jij klaar met die rollercoaster van ups- en downs?

Want die rollercoaster kost zóveel energie. Niet alleen zakelijk maar juist ook emotioneel.

Heb jij nu behoefte aan:

⇒ Jezelf sterk onderscheiden in de markt

⇒ Meer klanten

⇒ Focus aanbrengen

⇒ Geen wolligheid

⇒ Recht naar de kern

⇒ Een sparringspartner

⇒ Een stukje lef om het echt te gaan DOEN

En bovenal minder onzekerheden en meer stabiliteit in je business en je leven?

Jij bent al even ondernemer en je voelt aan alles dat je meer in je hebt, maar

✔ Je loopt vast in HOE. Jij bent namelijk creatief en je houdt van je vak. Maar in het ondernemen komen er zoveel dingen op je af dat je niet weet waar je moet beginnen. Terwijl je hoofd vol zit met goede ideeën. Alles heeft potentie. Daardoor ben je snel afgeleid. Want hoe kies je?

✔ Je werkt hard. Je maakt veel uren en het gaat best lekker. Maar helaas zie je dit nog niet direct terug in je financiën. Daarom neem je misschien ook nog wel projecten aan waar je helemaal niet zo blij van wordt. En daar baal je dan weer van.

✔ Jij staat voor kwaliteit en wil graag betrokken blijven bij het resultaat. Werk uit handen geven is lastig. Maar er moet wel iets gaan veranderen. Ook jij hebt een maximaal aantal uren in de dag, toch? Je loopt zo langzamerhand tegen een plafond aan.

✔ Omdat je zoveel leuk vindt en je ook zoveel kunt mis je de focus. Je houd dingen nog een beetje vaag houdt omdat je het zelf ook niet zo goed weet. Hier wordt je onzeker van. Je wilt focus krijgen waar je goed in bent en waar ik gelukkig van wordt.

✔ En misschien nog wel het belangrijkste; Het loopt wel prima eigenlijk. Je voelt je daarom stiekem een beetje schuldig omdat je toch blij moet zijn met wat je hebt en doet en kan? Maar je voelt ook aan alles dat ik meer in me hebt.

Geloof me, het is oké om je zo te voelen.

Sterker nog, dit is juist goed. Want dit gevoel zet jou aan tot actie.

En dit is de eerste stap richting leven in je volle potentie en impact creëren op jouw manier.

Niet nog langer wachten tot het ‘juiste moment’ daar is.
Niet later in het bejaardenhuis zitten en denken ‘had ik het maar gedaan’

Voordat je verder leest wil ik je 4 belangrijke vragen stellen:

1. Voel je het mogelijk is om je dromen te realiseren?

2. Voel je dat JIJ het kan?

3. En dat het NU tijd is om in actie te komen?

4. Ben je bereid om in jezelf te investeren? En dan bedoel ik niet alleen geld maar juist ook tijd en energie?

Heb jij JA JA JA JA geantwoord op de vragen hierboven?

Dan, maar ook alleen dan, ben ik er voor jou.

Tijdens een 1-op-1 mentoring traject gaan we de diepte in.

Dit doen we in de vorm van een 3 maanden traject.
3 maanden lang, op afgesproken tijden intensieve mentoring.
Zodat je echt strategische stappen gaat zetten en ik je stok achter de deur ben.

Op basis van joúw blokkades en verlangens geef ik je concrete oefeningen en tools. Je krijgt ook toegang tot specefieke trainingsvideo’s.

En het mooiste (en spannendste)?
Je gaat de tools direct toepassen zodat je aan het eind van dit traject resultaten hebt geboekt. Ook maken we samen een plan voor de toekomst. Super handig én nodig.

No More Nonsense
⇒ Recht naar de kern
⇒ Plannen maken en doelen stellen
⇒ Strategische stappen nemen
⇒ Handige tools, en deze in leren zetten op jouw manier
En het nu echt gaan DOEN

De kosten van dit traject?
Stuur me even een bericht of vraag vrijblijvend een No More Nonsense sessie aan, dan kunnen we meteen kijken of we een match voelen. Dat vind ik namelijk het belangrijkste. En als we ‘m beiden voelen dan vertel ik je alles wat je moet weten, ook de prijs.

Geef je bij je aanvraag ook even aan dat je interesse hebt in 1 op 1 Intensive Mentoring?

Deze creatieve superbreinen gingen je voor:

Ik zat te vast in ‘productie draaien’ om strategisch na te denken en kwam niet toe aan bedenken wat ik eigenlijk wilde met mijn bedrijf. En ik kon mezelf niet motiveren en inspireren om een verandering in gedrag op gang te brengen. Ik had een nieuwe ruimte, maar ik gedroeg me nog als vanouds.

Ik ben me bewust geworden van mijn beperkte blik op mijn bedrijf en ben geïnspireerd om er op een hoger niveau / strategischer manier naar te kijken. Emmy bood steun op momenten dat ik er zelf even niet goed uit kwam, en daarmee heeft het me kracht gegeven om me daar niet negatief over te voelen, maar er op een productieve manier iets aan te doen.

Ik heb nu een positiever beeld van mijn bedrijf dan ik ervoor had; ik zie beter wat er goed gaat en wat er niet goed gaat en wat er anders moet. Ik heb een beter beeld van mijn zwakheden en kracht, en van waar ik naar toe wil.

Dit traject heeft me handvaten gegeven om de verandering op een gestructureerde / gefocuste manier aan te pakken. En ik heb praktische tips en tricks gekregen op het gebied van planning, focus en productiviteit.

Emmy’s vormgevers achtergrond en ervaring maken dat ze een hele goede coach is voor creatieven. Ze is in staat om iemand te laten voelen dat het helemaal om hem draait / gaat, en dat is heel bijzonder. Ze is niet bang om dingen van zichzelf te delen, maar het staat altijd in het teken van de groei van de ander. Ik heb zelden meegemaakt dat er zo goed naar me geluisterd werd en dat er zo hard werd geprobeerd me te helpen. Bedankt daarvoor!

André Brocatus
Design Consultant @ abdc.nl

I’m entering 2021 with so much more clarity and confidence I never thought I would have before our collaboration.

Before starting the coaching process I struggled with work overload, inability to organise my time sufficiently, getting lost in too many tasks, working late in the evening, poor diet and not enough sleep. Basically I was stuck in a loop of work overload without bringing any improvements to the problem, I just accepted it as it is, like this is normal life of a designer.

This collaboration not only tackled my problems, but it also shed a light on many other aspects of my work and life I wasn’t aware of, or I was just ignoring them. I now feel more confident as entrepreneur and have a good grip on pricing. Without Intensive Mentoring I would have never gotten out of self-destructive loop I was in.

I would have gone through one of the most challenging periods applying the old ways that I thought were correct and that would dig an even deeper hole for my problems. I would never ask myself some crucial questions that were very important in order for me to figure out what I want and which steps to take next.

Since this was my first time investing in coaching, I was afraid how it will go, but because Emmy is radiating with positive energy and has a friendly, relaxed approach to the sessions, this mentorship felt more like talking to my friend who is honest to me and knows when I need gentle kick in the ass.

This collaboration also made me realise the importance of investing money in myself and my business. It brought me so much more than I expected, and made me realise I have to set aside my time and money in order to grow for the better and in the direction I want to. I’ve earned back my investment before this collaboration ended.

Hana Jira
Art Director @ Bonobo Glue

Als startende ondernemer had ik zoveel vragen, waarvoor ik eigenlijk bij niemand terecht kon. Ik wilde alles heel goed doen en las en ondernam van alles maar kwam niet echt verder. Was vooral erg veel bezig met: hoe dan? En wist niet waarop ik me moest focussen.

Hoewel ik het heel erg spannend vond had ik het gevoel dat je me echt een stap verder kon brengen. Geen tijd meer om aan te rommelen, maar echt stappen te zetten.

Het is voor mij een roerige periode geweest en je was daarin een soort baken van positiviteit. Altijd bereid en open om me te helpen op wat voor manier dan ook. Je rust en enthousiasme waren echt daarin heel erg fijn. Echt superbedankt daarvoor. Mijn glowing face na al onze gesprekken zegt genoeg.

Ik heb nu een concreet plan waar ik mee aan de slag kan. Ik was eerst all over the place. Ik heb nu veel meer helderheid en daardoor ook rust en kan mezelf daardoor ook gemakkelijker weer bij les roepen als ik teveel ga afwijken. Voor mij ook heel belangrijk dat ik mijn ‘WHY’ heb gevonden. Die wakkert echt een vuurtje bij me aan om te gaan knallen.

Emmy heeft ontzettend veel kennis op het gebied van brandig en positionering en nog veel meer. Ze is een warm persoon en in onze 1 op 1 gesprekken heb ik altijd het gevoel dat je er op dat moment echt helemaal voor mij bent. Emmy voelt aan en vraagt door naar wat echt nodig is om die volgende stap te kunnen zetten.

Ook vond ik de aanvullende video’s op de theorie erg fijn om zelf mee aan de slag te gaan.

Wat het me had gekost als ik niet in mezelf had geïnvesteerd? Heel veel tijd, denkwerk en ook frustratie. Zou misschien zelfs wel eerder geneigd zijn geweest ermee te stoppen.

Nicole Splinter
HSP (hoogsensitief) & Introvert coach

Nu is het juiste moment.

Niet alleen voor jezelf maar ook voor AL die mensen die jij gaat helpen als jij next level durft te gaan

Good to know

Een van de regels die ik in mijn business heb is dat ik alleen de ondernemers coach waarvan ik energie krijg en écht voel dat ik ze kan helpen.

Er moet een klik zijn. Het moet goed voelen van beide kanten. Want ik geloof dat ik je alleen dan kan helpen om next level te gaan.

Daarom beginnen we altijd met een No More Nonsense sessie.

Zo kun jij mij exact vertellen waar je naar verlangt en waar je tegenaan loopt.

We gaan tijdens die sessie meteen de diepte in.

Voordeel is dat je dan ook meteen mij, mijn energie en mijn manier van werken kan ervaren.

En… mocht het toch niet als een match voelen dan kan ik je ook doorverwijzen naar iemand anders. Ik geloof namelijk oprecht niet in concurrentie. De match is het allerbelangrijkste.

De kosten van deze 1-op-1 No More Nonsense sessie?

Die krijg je van mij cadeau. Dit is een stukje investering van mijn kant.
No strings attached. En je loopt sowieso met bakken aan energie de deur uit.

Wat je moet doen om de sessie aan te vragen?

Klik op onderstaande knop en vul het formulier in.

Zo kan ik me meteen goed voorbereiden en dan neem ik binnen 48 uur sowieso contact met je op 🙂

Anderen over de No More Nonsense sessie

Emmy heeft een ontzettend fijne en optimistische vibe! Je gaat gegarandeerd vol positieve energie het gesprek uit. De gesprekken zijn diepgaand waardoor Emmy goed tot de kern weet te komen om vervolgens met gerichte oplossingen een resultaat te bereiken. Ze weet de mix tussen creativiteit en business goed te vinden wat voor veel ondernemers vaak een uitdaging is. Emmy is zeer betrokken en neemt je mee in de processen waar ze zelf ook tegenaan is gelopen in het verleden, hierdoor ontstaat er een heel fijn en verbindend gevoel dat je er niet alleen voor staat! Kortom, een heel bijzonder en mooi gesprek. Dank je wel!
Gabriëlle
Branding Strategy & Visual Identity

De naam van de No More Nonsense sessie zegt precies wat het doet. Emmy weet namelijk met haar positiviteit, openheid en écht oprechte interesse jou de juiste vragen te stellen: geen ruimte voor nonsens of je zelfverzonnen excuusjes, maar recht naar de kern. Dat geeft een ontzettend boost! Naast haar positieve energie, is Emmy heel behulpzaam en geeft ze fijne inzichten waar je echt mee aan de slag kunt. Geloof me: na zo’n sessie loop je met bakken energie de deur uit!

Anne de Vlaam
Creative content creator & Copywriter

Ons gesprek heeft mij diep geraakt. Je hebt me geholpen om de ideeën die ik heb te verbinden en in kleine stukjes op papier te zetten om zo orde in de chaos creëren. 

Het zet mij aan om de daad bij het woord te voegen en mijn hart te volgen. Emmy, jij hebt de gave om mensen aan te voelen en hen op de juiste route te zetten richting een eigen business.
Ik had niet verwacht dat het zoveel met mij zou doen.

Daisy de Groot
Daisy’s fotografie

Emmy heeft ons tijdens deze sessie nieuwe inspiratie, inzichten maar vooral ook energie gegeven. We hebben onder andere goede tips gekregen over hoe je een goede prijs bepaald voor je producten of diensten, wat sociale media voor je onderneming kan betekenen en hoe je snel kan groeien door gewoon te doen. Super bedankt, wij gaan er zeker mee aan de slag!

Mirthe, Elise en Sammie
Studio MES

Mijn ‘No More Nonsense’ sessie met Emmy heeft mij veel gebracht. Ze slaat de spijker op de kop, luister goed en is heerlijk enthousiast. Altijd fijn zo’n blijk van creatieve herkenning. Dank je wel lieve Emmy voor je cadeau.

Charlotte Roels
De vrouw achter jou

Mijn persoonlijke ervaring mbt de coaching sessie was zeer positief! De vriendelijke uitstraling, luisterende oor en de sturing in het gesprek, getuigde van professionaliteit en deed mij positief doen openstellen. De uitkomst van de sessie was zeer positief en gaf mij de nodige boost & energie om mijn dromen te realiseren. Een echte aanrader! 

Shadhna Parbhoe
Coach

De sessie was voor ons een aanzet om serieus te kijken naar de zakelijke kant van ons werk. Iets waarvan we weten dat het nodig is, maar waar we zelf te weinig mee bezig zijn. Dat komt vooral omdat we ons niet comfortabel voelen bij dat zakelijke. De sessie heeft mijn perceptie daarin echt verschoven. Ik ben er juist enthousiast van geworden, omdat je het super goed hebt weten te koppelen aan onze artistieke doelen. Ik ben het nu veel meer gaan zien als iets wat we kunnen integreren in ons proces, in plaats van een los onderdeel waar ik eigenlijk niet mee bezig wil zijn.

Joris van Oers
Co-Founder Studio Krom

To succeed, you must first begin.

Don't leave without following me on Instagram ♥