Super dat je je project een kickstart gaat geven!

(Je vind je link naar de video in je mail, kan een paar minuten duren)

 

Dus, jij bent klaar voor de volgende stap in je leven?

Dan heb ik iets speciaals voor je!
(lees hieronder meer)


Herken je het volgende?

 • Wéét je dat je meer in je hebt maar komt het er niet altijd uit?
 • Krijg je er de kans niet altijd voor op je werk?
 • Heb je voor je gevoel niet genoeg tijd om tot innovatieve oplossingen te komen?
 • Wil je jouw bestaande patronen en de sleur op het werk doorbreken maar weet je niet precies hoe?
 • Zie je anderen pronken met ideeën die jij ook had maar wist jij niet hoe je ze moest vertalen?
 • Of heb je juist heel veel ideeën maar vind je het moeilijk om ze samen te brengen en er een concreet project van te maken?

Maar weet je ook, diep van binnen, dat je het verschil kunt maken als je al die kennis die je al in je hebt op nieuwe manieren inzet en gebruikt?

Hoe zou je het vinden als ik je hier stap voor stap mee ga helpen?

Ik heb een overzichtelijk pad ontwikkeld dat je ALTIJD kunt doorlopen…

 • Zodat je nooit meer vast komt te zitten
 • Je uit je dagelijkse sleur komt en bestaande patronen doorbreekt
 • Zodat jij de persoon wordt die de innovatieve ideeën ontwikkelt
 • Je leert hoe je dit in je dagelijkse leven toe kunt passen. Bij dingen die je toch al doet, zonder dat het je dus extra tijd gaat kosten, maar wel zodat alles net wat leuker en bijzonderder wordt
 • Een ander doet het niet voor je 😉 Jij hebt zelf de touwtjes in handen. Jij kunt voor verandering zorgen, voor de volgende stap in je carrière en je steentje bijdragen aan de wereld op joúw manier. 

Dit is wat je krijgt

 • Ik begeleid je – in 8 weken, met een simpele stap per week – door de belangrijkste stappen van een innovatie proces. Strategisch en to-the-point. Volledig in het Nederlands. 

 • Je krijgt mijn complete methode, inclusief de stappen voor een innovatie-proces, werkboeken, videos, oefeningen en trucs om baanbrekend anders te leren werken. Zodat je in de toekomst precies weet welke stappen je moet zetten voor unieke oplossingen van vastgeroeste problemen; van pril idee tot baanbrekend resultaat.

 • Je krijgt life-time toegang tot al dit materiaal zodat je er altijd op terug kunt vallen, ook wanneer je een keertje in twijfel bent. Je kunt dit pad dus iedere keer opnieuw bewandelen.

 • Volledig online zodat je de stappen kunt volgen en terugkijken wanneer het jou uitkomt. Gewoon thuis op de bank of tussendoor op het werk. 

 • Ik volg dit pad zelf voor ieder project waar ik aan werk – groot of klein, in Nederland en in China.
 • Jij gaat het verschil maken op joúw manier. Creativity is a mindset. We’ll go all the way.

 • Mijn missie is om een movement van echte innovators te creëren. Op alle aspecten van ons dagelijkse leven en op het werk. De wereld heeft meer innovators met baanbrekende concepten en ideeën nodig, op zo veel verschillende vlakken. Stap voor stap gaan we dit bereiken.

 • Het doet me pijn om te zien dat er zo veel prachtige ideeën blijven liggen of stagneren, puur omdat je misschien niet weet welke stappen je moet doorlopen in zo’n proces. Ik wil dat jouw wildste dromen en ideeën realiteit worden. Ik ben je steuntje in de rug.

 • Om deze reden deel ik deze succesvolle methode, mijn persoonlijke geheim, voor een hele lage prijs. Maar alleen als je NU instapt.

Omdat jij zojuist de eerste stap hebt gezet en je project gaat kick-starten:

nu geen 357,-

geen 157

Met de video die ik je zonet toe heb gestuurd…

Bereid je je voor op een unieke manier van denken en maken.

Maar er is meer…
Als je weet welke stappen je moet zetten terwijl je aan een project werkt – ieder project. Van start tot finish.

Natuurlijk is er niet één route voor idee-ontwikkeling, maar dit model komt aardig in de buurt omdat het alle essentiële stappen bevat die je kunt gebruiken voor ieder project, en dit kun je natuurlijk helemaal eigen maken.

Ik ga je in 8 weken persoonlijk begeleiden tijdens iedere belangrijke stap in een innovatie-proces.

Je gaat leren hoe je dingen aan elkaar kunt verbinden en inspiratie kunt halen uit kleine dingen om je heen, maar ook hoe en wanneer je keuzes moet maken en ideeën gaat filteren en wat je daarna het beste kunt doen.

Ik ga je inspireren met hoe je je nieuwe mindset van creatie en innovatie in ieder project in kunt zetten.
Zodat je nooit meer een waardevol idee laat liggen en altijd het beste uit jezelf haalt.

Doe je mee? 😀

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Iedere week ontvang je van mij één stap die je direct toe kunt passen op jouw idee of project. Je ontvangt bij iedere stap een filmpje, een werkboek én inspiratie. Zo help ik jou je idee fundering te geven, verder te ontwikkelen en te vertalen naar een krachtig resultaat.

Waarom 1 stap per week?

Ik wil je niet overspoelen met tips want tijdens een creatie-proces lijken de mogelijkheden al oneindig. Het belangrijkste is dat je aan de slag gaat met de tips en strategieën die ik met je ga delen. Je hebt dus iedere keer 1 week de tijd om de tip of de strategie die ik met je deel toe te passen op jouw concept of vraagstuk.

Waar ga ik de tijd vandaan halen?

Het mooie aan deze methode is dat je het direct toe kunt passen op alledaagse vragen en op projecten op je werk. Innovatief zijn betekent niet direct dat je ieder weekend iets nieuws gaat maken – dit kán wel maar het hoeft niet. Op het moment dat je snapt welke stappen je in de basis moet zetten dan kun je het eigen maken en toepassen op jouw manier. Dan wordt alles leuker en ga je overal mogelijkheden in zien…

€97,- voor de hele methode? Is dit een grap?

Nee. Klanten betalen mij honderden euro’s voor advies en vernieuwende oplossingen voor vastgeroeste vraagstukken. Men wéét en voelt dat er dingen moeten veranderen – binnen bedrijven maar ook in de wereld. Ik zie zo veel essentiële vragen voorbij komen waar ik graag helemaal in duik en oplossingen voor creëer. Maar ook ik heb een maximaal aantal uren per dag 😉 Onze wereld heeft meer innovatieve denkers nodig. Sterke denkers en doeners die weten hoe ze het verschil kunnen maken. Die out-of-the-box durven te denken en die met hun creatie-krachten een prachtig leven voor zichzelf, hun omgeving, hun kinderen en de wereld creëren. Ik heb een missie: de aankomende 5 jaar minimaal 2.000 talenten alles uit hun creatie-krachten laten halen – in alle mogelijke disciplines. Deze methode moet dus voor iedereen toegankelijk zijn en daarom is je investering tijdelijk slechts €57.

Je kunt vandaag van start!

Uiteindelijk helpt het hele proces van interpreteren en herinterpreteren ons om de vooraf bepaalde grenzen en verwachtingen van een project te doorbreken. Het combineren van verschillende technieken levert verrassende en baanbrekende resultaten op.

Revati Patil

Na deze training heb ik grip op creatief denken. Als je je ogen opent en dingen anders benaderd zijn creatieve oplossingen overal te vinden. Dankzij Emmy kan ik het nu zelfs in de kleinste dingen in het leven toepassen.

Kaisy Zheng

Emmy heeft me veel geleerd in een korte tijd. Ik heb geleerd mijn wildste ideeën te door te ontwikkelen en te laten werken. Maar ook hoe ik balans kan vinden tussen werk & ‘spel’ en hoe ik mijn angsten kan overwinnen om zo mijn efficiëntie te vergroten. Dit geeft me precies de boost die ik nodig heb aan het begin van mijn professionele ontwerp carrière.

Chen Li Wei

Je krijgt vertrouwen in jezelf en je kunnen – meer dan ooit!

Je wordt een super aantrekkelijke en inspirerende magneet voor je omgeving.

Mensen willen als vanzelf van jou leren.

Je leven verandert dankzij deze creatieve mindset.

Als je wilt instappen, doe het dan nu

Want wat je doel ook is en in welke branche je ook zit:
een innoverende mindset biedt nieuwe kansen als je van jezelf wil laten horen en het verschil wil maken. 

En het is toch zonde om hier mee te wachten?

Er zijn nog maar 14 plaatsen beschikbaar!

      Tijdelijk geen €357 maar €97,-